© 2021 | PLANT d.o.o. Tuzla
Kvalitet rasada, ključ usjeha...
Sva prava pridržana.

Designed by:
Bukinje bb 75203 Donja Tuzla

Blog

TV prilog - Rtv7 Tuzla

  • Klikova: 1693
Obzirom da smo najavili početak sjetve sjemena povrća za proizvodnju presadnica povrća, evo i jedan prilog televizije RTV7 Tuzla.

Sjetva ide planiranom dinamikom i bez ikakvih problema i nadamo se da će tako i ostati. Pored toga, u fazi smo izgradnje novog proizvodnog objekta sa grijanjem i navodnjavanje a sve da bi se zadovoljile potrebe naših kupaca.

Još jednom pozivamo da se na vrijeme rezrviše rasad (do 15.3.2021.), posebno od strane kupaca koji nisu blizu Tuzle a gdje mi vršimo isporuku (Doboj, Tešanj, Teslić, Maglaj, Zavidovići, Žepče, Kakanj, Zenica, Sarajevo, Ilijaš, Vogošća, Konjic, Jablanica, Mostar, Bugojno, Gornji i Donji Vakuf, Travnik, Jajce, Gradiška, Banjaluka, Prijedor, Bužim, Cazin, Velika Kladuša, Vlasenica, Bihać Prnjavor, Bratunac, Srebrenica, Milići, Vlasenica, Zvornik, Bijeljina, Olovo, Kladanj, Goražde i drugi).

Plant d.o.o.

Osnovani smo 2006. godine. U znatnoj mjeri su nam pomogla evropska iskustva, te smo, korištenjem tehnologije i znanja, vršili treninge korisnika naših proizvoda i usluga.

Pravila o zaštiti privatnosti

Kontakt informacije

Bukinje bb, 75000 Tuzla, BiH

+387 35 288 166

info@plant.ba

Pon.-Pet. 08:00-16:00

Gdje se nalazimo